BTB No
TR160000240030
GTİP No
8213.00.00.10.19
Tarih
26.06.2024
Sınıflandırma Gerekçesi
26.06.2024
Eşyanın Tanımı
26.06.2024
Gtip NO | Gtip Adı | |
---|---|---|
04.05 | Sütten elde ediIen tereyağı ve diğer katı ve sıvı yağIar; sürülerek yenilen süt ürünleri : | > |
0405.10 | - Tereyağı : | > |
- - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle % 85'i geçmeyenler : | > | |
- - - Tabii tereyağ | > | |
0405.10.11.00.00 | - - - - Net muhteviyatı 1 kg.'ı geçmeyen hazır ambalajlarda olanlar | > |
0405.10.19.00.00 | - - - - Diğerleri | > |
0405.10.30.00.00 | - - - Rekombine tereyağı | > |
0405.10.50.00.00 | - - - Peynir altı suyundan elde edilen tereyağı | > |
0405.10.90.00.00 | - - Diğerleri | > |
0405.20 | - Sürülerek yenilen süt ürünleri: | > |
0405.20.10.00.00 | - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %39 veya daha fazla fakat %60'dan az olanlar | > |
0405.20.30.00.00 | - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %60 veya daha fazla fakat %75' den az olanlar | > |
0405.20.90.00.00 | - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %75' den fazla fakat %80' den az olanlar | > |
0405.90 | - Diğerleri : | > |
0405.90.10.00.00 | - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %99,3 veya daha fazla ve içerdiği su miktarı ağırlık itibariyle %0,5'i geçmeyenler | > |
0405.90.90.00.00 | - - Diğerleri | > |