BTB Adı

BTB No

TR160000240030

GTİP No

8213.00.00.10.19

Tarih

26.06.2024

Sınıflandırma Gerekçesi

26.06.2024

Eşyanın Tanımı

26.06.2024

Gtip NO Gtip Adı
04.05 Sütten elde ediIen tereyağı ve diğer katı ve sıvı yağIar; sürülerek yenilen süt ürünleri : >
0405.10 - Tereyağı : >
- - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle % 85'i geçmeyenler : >
- - - Tabii tereyağ >
0405.10.11.00.00 - - - - Net muhteviyatı 1 kg.'ı geçmeyen hazır ambalajlarda olanlar >
0405.10.19.00.00 - - - - Diğerleri >
0405.10.30.00.00 - - - Rekombine tereyağı >
0405.10.50.00.00 - - - Peynir altı suyundan elde edilen tereyağı >
0405.10.90.00.00 - - Diğerleri >
0405.20 - Sürülerek yenilen süt ürünleri: >
0405.20.10.00.00 - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %39 veya daha fazla fakat %60'dan az olanlar >
0405.20.30.00.00 - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %60 veya daha fazla fakat %75' den az olanlar >
0405.20.90.00.00 - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %75' den fazla fakat %80' den az olanlar >
0405.90 - Diğerleri : >
0405.90.10.00.00 - - İçerdiği katı yağ oranı ağırlık itibariyle %99,3 veya daha fazla ve içerdiği su miktarı ağırlık itibariyle %0,5'i geçmeyenler >
0405.90.90.00.00 - - Diğerleri >

Yürürlükteki Bağlayıcı Tarifeler


Yürürlüktan Kalkan Bağlayıcı Tarifeler